consultaties

Intakeconsult

(60 minuten)

Tijdens de eerste consultatie  ga ik de eet- en leefgewoontes na door het afnemen van een uitgebreide voedingsanamnese. Bij dit gesprek ga ik na wat je verwachtingen en je motivaties zijn. Tijdens deze consultaties worden ook uw gewicht, BMI en middelomtrek bepaald.

Met al deze informatie kunnen we op zoek naar voedingsadvies dat bij jou past in de vorm van tips, voedingsschema's, recepten,.... Je krijgt de nodige informatie mee naar huis. 

Vervolgconsult

(30 minuten)

Tijdens de vervolgconsultatie wordt het voedingsadvies geëvalueerd en worden er eventueel verdere aanpassingen gedaan. Ook uw vragen en opmerkingen worden uitgebreid bepsproken. Indien u dit wenst kan deze evaluatie gebeuren door het bespreken van uw eetdagboek.  Ook vind ik het belangrijk om u eigen te maken met het lezen van productinformatie, recepten aanpassen,...


Na deze consultaties kan u zelfstandig aan de slag met het voedingsadvies. Het is wel aangewezen dat u nadien nog enkele opvolgconsultaties volgt. Zo kunnen eventuele aanpassingen voor een gezond eet- en leefpatroon verantwoord doorgevoerd worden.