Wie ben ik


Ik ben een leergierige spring in 't veld met een passie voor voeding en hou ervan  om deze kennis met anderen te delen. Mijn doel is om samen met u een haalbaar advies op maat uit te werken. Geen strenge diëten, maar werken naar een gezonde levensstijl.


In 2015 behaalde ik mijn diploma als voedings- en dieetkundige aan de Thomas More Hogeschool te Geel. In 2016 volgde ik een extra opleiding "Voeding van het jonge kind en de adolescent" om ook de jongsten onder jullie te kunnen helpen. Tot slot schoolde ik me  in 2017  ook nog bij als diabeteseducator om zo ook de diabetespatiënt zo goed mogelijk te kunnen adviseren.Sinds oktober 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig diëtiste in Sint-Truiden. Als diëtiste ben ik erkend door het RIZIV. Ook ben ik lid van de diabetesliga en de Vlaamse Beroepsvereniging voor Voedingsdeskundigen en Diëtisten. Naast mijn zelfstandige praktijk thuis,  ben ik ook actief bij Medpoint Sint-truiden en werk ik  deeltijds in de diabetesconventie van het sint-trudoziekenhuis waar ik  nog elke dag mijn kennis verrijk en met diverse diëten en patiënten in contact kom.


In combinatie met mijn diploma van apotheekassistente kan ik een voedingsadvies geven dat ook rekening houdt met uw medicatie.


Bij mij kunnen zowel kinderen, adolescenten als volwassenen terecht.